Blog
1

Költséghatékonyság az IT szektorban 2016: Mi változott?

2016. szeptember 27., Hemingway Étterem

A Gartner név mára már alapfogalom a technológiai kutatás és előrejelzés területén, módszereit világszerte több mint 10.000 vállalat hasznosítja. Aligha van olyan felsővezető, aki ne találkozott volna a Gartner előrejelzéseivel, döntéstámogató megoldásaival mindennapi munkája során, dolgozzon akár az állami, akár a versenyszférában.

A Gartner szolgáltatásait az i-Tango teszi elérhetővé Magyarországon és Bulgáriában. Az i-Tango jóvoltából szeptember 27-én találkoztak a hazai vállalati szektor IT-döntéshozói, hogy az IT- és digitális folyamatok optimalizálásának üzleti tevékenységre és eredményre gyakorolt hatásait megismerjék, valamint a jövő várható trendjeit megpróbálják behatárolni.

A közös gondolkodást a Gartner elemzői, Sanil Solanski a Gartner Research kutatási igazgató, valamint Stewart Buchanan a Gartner Technology Procurement kutatásért felelős alelnök előadásai segítették. A prezentációk piacvezető vállalatok példáin keresztül jártak körbe olyan témákat, mint az IT költségcsökkentési módszerek, a technológiai beruházások, a büdzsé és a döntési jogkörök változása, a digitális technológia és az operatív költségek csökkentésének kapcsolata. A résztvevők egy rövid felmérés kitöltése után ingyenesen hozzáférhetnek ezekhez az előadásokhoz.

A Gartner legújabb elemzéseire alapozott IT költséghatékonysággal kapcsolatos kimutatásairól ezen a linken számos ingyenes anyag elérhető. 

A következő fontos állomás Barcelona, ahol 2016. november 6-10. között a Gartner szervezésében kerül sor az iparág legjelentősebb rendezvényére, a Gartner Symposium/ITxpo-ra. Az esemény a technológia és információ, vállalati vezetés, illetve üzleti stratégia témákat tárgyalja. A több, mint 5000 CIO-t és IT vezetőt felsorakoztató rendezvény fő témája: “Lead 360. Drive Digital to the Core”, amely során a résztvevők betekintést nyerhetnek a legújabb trendekbe, amelyek nagyban hozzájárulnak vállalatuk és az IT részleg sikeréhez.

További információ: http://www.gartner.com/events/emea/barcelona-symposium

You may also like
Collaborate With or Compete Against Digital Giants
Why Blockchain’s Smart Contracts Aren’t Ready for the Business World
Are You Ready for Blockchain? [Infographic]
Együttműködő CIO, sikeres CIO

2 Responses

  1. Pingback : Költségoptimalizálásból fejlesztés? | Kerékfy Pál