Blog
1

Morzsa Parti és Kerekasztal Beszélgetés – Szervezeti Innováció

„A company’s culture is the foundation for future innovation. An entrepreneurs job is to build the foundation.” Brian Chesky – CEO and co-founder of Airbnb

 

Az elmúlt években a legtöbb felső vezetőknek készült tanulmány megállapította, hogy a vállalati növekedésnek, valamint a versenytársak megelőzésének és legyőzésének a kulcsa ebben az egyre inkább ellaposodó, összetett és erős versenyhelyzetben az innováció.

Az elmúlt években a legtöbb felső vezetőknek készült tanulmány megállapította, hogy a vállalati növekedésnek, valamint a versenytársak megelőzésének és legyőzésének a kulcsa ebben az egyre inkább ellaposodó, összetett és erős versenyhelyzetben az innováció.

Annak ellenére, hogy a vállalatok nagy része tisztában van ezzel, a gyakorlati megvalósítás mégsem sikeres: kevés az olyan felsővezető, aki a dolgozók kreativitását, új termékek, szolgáltatások és folyamatok létrehozását, valamint a további innovációt tartaná legfontosabb feladatának.

A vállalat vezetősége határozza meg az innováció mértékét és segíti a vállalati kultúra sokszínűségét és fenntarthatóságát. Tradicionális vállalkozásoknál a legtöbb vezető ellenáll a változásoknak és nem nézi jó szemmel az innovációt. A sikeres, exponenciálisan növekvő vállalatoknál azonban a jó stratégiai vezető támogatja a dolgozók kreativitását és nem fél az innovációtól.

Hogy állnak a magyar vállalatok a szervezeti innováció terén?
Sikerül-e a vállalkozás szerves részévé tenni az innovációs folyamatokat?
Támogatják-e a cégek a kreatív gondolkodásmódot nehéz problémák megoldása esetén?
Elég képzettek a vezetők, hogy a szervezeti változásokat a technológiai fejlődéssel összehangolva kamatoztassák az innováció terén?

Többek között ezekre a kérdésekre is keressük a választ május 4-én, a Gartner bulgáriai és magyarországi képviselete által szervezett rendezvényen.

Időpont: 2017. május 4., csütörtök, 15.00-17.30
Helyszín: 1038 Budapest, Papírgyár utca 58-59.

A rendezvény ingyenes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött a korlátozott férőhely miatt.

REGISZTRÁCIÓ

RÉSZLETES PROGRAM

15.00 – 15.10


Köszöntő – Papp László, Area Manager – Gartner

15.10 – 16.00 


Exponential Organizations – Salim Ismail, Founding Executive Director – Singularity University. Az előadás a Gartner CIO Leadership fórumán, valamint a barcelonai szimpóziumon hangzott el.

16.00 – 16.20


Szünet és networking

16.20 – 17.20


Szervezeti Innováció – Kerekasztal beszélgetés Kürti Tamás vezetésével, a Kürtakadémia tulajdonosával és intézményvezetőjével
Csóti Gábor (Investors In People)
Dr. Dobay Róbert (Menedzsmentor)
Kürti Tamás (Kürtakadémia)
Papp László (Gartner)

You may also like
Cost Optimization 2016: What’s Different Now?
The ABC Technologies Will Change Future Customer Experience
5 Disciplines for CIO Leadership
10 Management Techniques from Born-Digital Companies